Jco entreprenad AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni ser fram emot veckan som kommer. Det här med takläggare i Gävle med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och därför är det just det här ämnet som jag kommer att skriva om just idag. Det är nämligen så att jag och min man har hittat ett företag som vi kommit att tycka om väldigt mycket när det kommer till det här med takläggning. Jco entreprenad AB heter företaget och är ett företag som vi fick som tips utav en nära vän till mig, och som jag verkligen kände var ett pålitligt företag redan från första början. Personalen arbetar mycket med kundservice under alla projekt, och därför kände jag mig väldigt sedd och viktigt som kund för företaget. Jag kände mig väldigt trygg och säker med mitt val av företag, vilket är någonting som var väldigt viktigt för både mig och min man. Personalen var trevliga och tillmötesgående, och visade verkligen under hela processen att de arbetade efter våra egna önskemål, behov och förutsättningar, för att kunna ge oss det bästa tänkbara resultatet.

De arbetade dessutom mycket med kvalitet och noggrannhet, och var engagerade genom hela arbetet. Resultatet blev helt otroligt bra, precis så som vi hade tänkt oss. Vårt nya tak lyser nu upp hela vårt hem, och vi kommer definitivt att anlita detta företag igen, om vi i framtiden behöver hjälp med någonting inom takläggning. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Gävle, Ockelbo eller Sandviken med omnejd att vända er till just Jco entreprenad AB. 

Du gillar kanske också...