Ett företag som lagar mobilen

Behöver du laga din mobiltelefon i Tranås? Det behövde jag för ett tag sedan och lämnade då telefonen till en butik som lagar mobiltelefoner och jag är verkligen glad över att denna butik som heter TEK-EX teknikexperten finns, för nu slapp jag köpa en ny telefon och sparade faktiskt flera tusenlappar på det.  

Jag satt och slösurfade när det ringde på dörren och jag ryckte till av den gälla signalen och telefonen åkte rätt ner i golvet, så var den rutan krackelerad. Det var för ett par veckor sedan och eftersom jag inte hade en aning om att det finns en butik där man kan laga sin mobiltelefon i Tranås blev jag förstås väldigt glad över att min kompis som stod utanför dörren visste det. Det är en iPhone jag har och den som har en sådan får sin telefon lagad på en timme, andra telefoner går rätt så snabbt att få lagat också, som mest ett dygn. Det är samma kvalitet på glaset som jag har nu som satt på telefonen innan. Jag var rädd att det inte skulle vara lika bra kvalitet och att färgerna skulle synas annorlunda men så är det inte. Jag tycker att servicen som de erbjuder på TEK-EX teknikexperten är enastående för tänk om företag som det här inte hade funnits. Vilket slöseri med mobiltelefoner det hade blivit i så fall när folk hade varit tvingade att köpa nya mobiler. Skulle din telefon gå sönder så kan även du laga din mobiltelefon i Tranås till en rätt så billig peng på TEK-EX teknikexperten. Nu ringer det på telefon och jag känner att jag behöver svara, det är morsan, hej då så länge! 

 

Du gillar kanske också...